Leven in je lijf

GROEP KARAKTERSTRUKTUREN 

De karakterstrukturen die ons als kind gevormd hebben, laten hun stempel achter op ons. Ze zijn gevormd vanuit overleving en maken ons in onvrijheid. We gedragen ons hierdoor vanuit een onbewust patroon, in plaats van wat  écht goed voor ons is. 

We verkennen de karakterstrukturen in jezelf in jezelf via reichaams werk, ademen, bewegen en speelse oefeningen. 

Wat geeft deze training je ? 

Op  een speelse en gezellige manier leer je jezelf stapsgewijs verder kennen. Per karakterstruktuur wordt helder waarin je jezelf in herkent. En worden er ervaringsgerichte oefeningen ter heling gedaan. Mensen worden meer stevig en veilig, liefdevol, meer-zichzelf, in vrijheid, congruenter, en in verbinding. 

 

GROEP LEVEN IN JE LIJF 

Door meer te ademen gaan mensen meer leven. Via gerichte lijfoefeningen ga je je lijf van top tot teen meer voelen en ontspannen. En door contact te maken in dit geheel is rust en heling mogelijk op die zaken die bij jou naar boven komen. Je hele lichaam is ontdekkingsgebied zodat het mag stromen, voelen en leven. Het accent ligt op zelfinzicht en heling. We gebruiken lijfoefeningen, deelrondes, adem- en ontspanningsoefeningen, dans, aandacht en humor op dit traject. Het reichiaans lichaamswerk is leidend in deze cursus. 

Wat geeft deze training je ? 
Deze therapie gaat er vanuit dat lichaam en geest één is, en dat je ze tegelijk moet behandelen.
Er ontstaat veel levensenergie waardoor klachten verminderen. 
Je krijgt inzicht in de balans tussen de je gedachten, gevoelens en gedrag
Je beweegt van depressie naar expressie. 
Ontspanning en plezier, ook bij stressgerelateerde klachten.
Je innerlijk kind verwelkomen. 
Je leert je grenzen en je wensen kennen.

De leven in je lijf trainingen zijn ontwikkeld door Margaret Harten van Bodymind Opleidingen en samen verder doorontwikkeld met collegae. Zie www.netwerkleveninjelijf.nl.

 

Door de corona wil ik een online lijfwerkgroep gaan geven, je kan je interesse aangeven.