Individueel lichaamswerk 

Lichaamssignalen zeggen meer dan 1000 woorden.

In het lichaam zitten de pijnlijke punten verborgen, naar het lichaam luisteren betekent vaak de pijn en dus jezelf serieus nemen. We zeggen vaak al veel meer hierover dan we soms denken, bv als je zegt: mijn hart stokt me in de keel, ik voel me belast, ik kan het niet grijpen, ik voel me afgesloten, mijn hart voelt zwaar, mijn voeten willen niet meer.
Het toelaten van het gevoel, is belangrijk om meer in het lichaam te komen. En dichter bij jezelf, je pijn-punten & heling en jezelf uit te komen. Het verbinden van hart en hoofd helpt om bv keuzes te maken. Ik start met een gesprek. En kijk dan wat er speelt bij mensen, wat ze nodig hebben met hun vraag of gevoel.

Ik maak gebruik van karakteranalyse, bodyreading, bio-energetica, ademwerk, ankeren, dialogen, TA, gestalt, ankeren, NLP, mindfullness, eft, meditaties, lichaamsoefeningen, emotioneel lichaamswerk, gelukstechnieken, energetisch werk, innerlijk kindwerk, sjamanistisch werk, focussen,  bonding, gestalt, visualisaties, en ontspanningstechnieken.