Dieetbegeleiding

- Ik eet want ik ben  - 

Elk mens eet anders. Iedereen heeft zijn eigen eetpatroon, en de connectie met eten. 

UIt het eerste gesprek wordt helder wat je valkuil is. Die ene stap die moeilijk is bij het 'dieet houden'.  Ik kijk graag met je hierin kan ondernemen over de valkuil te stappen of eruit te krabbelen. Een hoop humor en relativering helpt, en soms is heel frequent 'ik ben ok ook met dit' al heel helend. Mogen ontdekken hoe je het anders kan doen in alle vrijheid, dat is de zoektocht. 

Als je graag wil weten of je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt, is een voedingsanamnese zinvol. Op grond daarvan kan ik je een 'gezonde voedingsadvies' geven. 

Als je voor me zit, zal ik met je samen kijken wat haalbare goede voedingstips zijn. En we wandelen al pratend rustig om je valkuilen heen, om te zien welke valkuilen er zijn. En wat er aan te doen is. 

Onbewuste patronen & therapie 

Als een patroon te diepgaand of onbewust is, is het beter om eerst op onderzoek te gaan in jezelf. Dan valt het buiten de dieetbegeleiding, dan heet het therapie. Iedereen heeft zo zijn eigen patronen gemaakt, als we hier helder op mogen schijnen, dan kan de reden van het patroon zijn macht verliezen. Ik ga met je kijken wat er onbewust speelt, of wat het je te zeggen heeft, en wat er aan te doen

 

PRAKTISCHE GEGEVENS

Kosten:   

Dieetbegeleiding wordt voor 3 uur vergoed vanuit het basispakket. De kosten zijn 60 euro per uur. Er wordt 60-100% van de kosten vergoed, en je eigen risico wordt eerst verbruikt. Bij corona-eetklachten worden 10 extra uren vergoed.  Meer actuele informatie vindt je op de site zorgwijzer.nl. 

De betaling vindt plaats via Banknummer  NL39INGB0005265448  t.n.v. Sturkenboom.  

Ik val onder de beroepsvereniging NVD. 

Meer relevante nummers voor de zorgverzekering staan bij de link ‘bedrijfsinformatie’. 

Spelen er medische zaken, dan heb je een verwijsbrief met een medische indicatie nodig van je (huis-)arts of specialist. Voor een gezonde voedingsadvies kun je zo langskomen. 

Locatie:  Mina Krusemanerf 33 te Dordrecht. 

Kom gerust langs om te zien of het wat voor je is !